Servicii

CATERING

Un eveniment memorabil necesită o planificare atentă.
La Arena Catering concepem și coordonăm fiecare eveniment special funcție de viziunea și cerințele clientului, adăugăm în același timp experiența profesioniștilor noștri în artă culinară și astfel obținem echipa perfectă pentru a crea o capodoperă.

Pentru a crea evenimentul Arena Catering oferă:

  • consiliere în alegerea unui meniu de preparate culinare sau a unei teme de desfășurare a evenimentului
  • specialități culinare și băuturi conform bugetului și tipului de eveniment
  • personal calificat pentru prepararea deliciilor culinare și servire

Pentru o ofertă personalizată sau pentru orice fel de eveniment, ne găsiți la numărul de telefon.

Custom Image

Nunti, Botezuri

Încă înainte de începerea fiecărui eveniment special, avem grijă de orchestrarea fiecărui element. Luăm în considerare tema, preferințele de gust și buget. Producția finală va cuprinde un meniu preparat și prezentat cu creativitate și bucătărie personalizată.

Custom Image

Bufet Suedez

Acest serviciu este denumit și autoservire, unde invitații sunt îndrumați spre mesele de unde pot alege dintr-o mare varietate de preparate.
Mâncarea este atractiv aranjată pe o masă lungă, clasificată în ordinea potrivită, de la aperitive la desert. Preparatele calde sunt servite în chafing dish-uri, astel se mențin la temperatura optimă întreg evenimentul. Anumite echipamente ca farfurii, tacamuri, șervețele sunt așezate la capătul mesei, iar invitații se pot servii în funcție de preferințele fiecăruia.
În cazul meselor bufet se poate opta pentru sistemul de autoservire în totalitate sau prin intermediul personalului angajat în acest scop.
Acest sistem de servire este foarte popular la ora actuală datorită avantajelor pe care le oferă.

Custom Image

Coffee Break

Termenul „coffee break” definește o pauză socială scurtă practicată de angajații unei firme sau de asociați în afaceri. La aceste întâlniri se servesc produse de patiserie dulce și sărată, la care se pot adăuga și mini sandviciuri, însoțite de cafea, ceai, apă sau suc.
Pentru organizarea unui coffee break, un angajat contactează o firmă de catering pentru asigurarea unor servicii complete(de la preparate și băuturi până la logistică și ospătari). Pentru acest eveniment, Arena catering oferă o gama largă de servicii profesioniste și o diversitatea a meniurilor create în funcție de cerințele clientului.

Custom Image

Cocktail

Petrecerile Cocktail sunt evenimente sociale elegante, menite să valorifice relațiile între asociații în afaceri sau între prieteni. O astfel de petrecere se ține, de obicei, seara și durează între 2 și 3 ore, timp în care invitații socializează și sunt serviți cu aperitive și băuturi alcoolice.
La o petrecere Cocktail nu este necesară servirea unei mese complete deoarece scopul unei astfel de întâlniri este ca invitații să se poată plimba și socializa între ei în timp ce mănâncă și servesc băuturi. De aceea, preparatele “simple” cele mai potrivite, cât și servirea “pass around” a ospătarilor. Prin această modalitate de servire, în care ospătarii se plimbă printre invitați cu platouri de mâncare “finger food”, preparate ce se pot lua cu ușurință în mână fără a necesita tacâmuri pentru a fi mâncate, te poți asigura că toată lumea este servită.

Call Now Button