Comenzi la tel: 0740.965.945Contactati-ne Online

Despre noi

Servicii de catering in Radauti prin Arena-Catering.ro

Stimati clienti,

Va multumim pentru increderea acordata Echipei Arena Catering Radauti. Suntem siguri ca veti fi multumiti de serviciile pe care vi le oferim in incercarea noastra de a depasi asteptarile companiei dumneavoastra. Pe masura ce nevoile dumneavostra se modifica, vom fi bucurosi sa va asistam in evaluarea si satisfacerea acestora. Scopul nostru este de a va oferi servicii de catering pentru evenimente in Radauti de cea mai buna calitate, realizate de o echipa de profesionisti in domeniu.

Prezenta pe piata romaneasca din 2007, Arena Catering se remarca prin calitatea produselor si serviciilor de catering oferite clientilor sai, prin mancare exceptionala, creativitate, flexibilitate si prezentare la standarde inalte. Prin intermediul acestei scrisori de prezentare dorim sa va facem cunoscuta societatea noastra, societate ce activeaza intr-un domeniu care nu ingaduie stangacie si lipsuri: catering si organizare de evenimente in Radauti.

Pentru atingerea obiectivelor, in 2008 am inceput procedurile de acreditare ISO 2000:9001. Acreditarea a venit ca o rasplata pentru munca si efortul depus de-a lungul acestor ani in incercarea noastra de a deveni cei mai buni.
Inca de la inceput, in ciuda faptului ca era printre cele mai tinere firme de pe piata, Arena Catering se poate mandri cu impresia unei societati cu traditie, datorita calitatii produselor, seriozitatii si flexibilitatii cu care erau intampinati clientii. Anii au trecut, asteptarile au crescut si Arena Catering continua sa impresioneze prin aceleasi servicii care au si consacrat-o.

Politica firmei se bazeaza pe un management al calitatii serviciilor, ce are la baza o stransa cooperare cu clientii pentru atingerea obiectivelor comune, orientandu-se spre nevoile acestora. Bucataria Arena Catering are retete speciale pentru a da savoare tuturor evenimentelor. Creativitatea, bunul gust, maiestria si preparatele alese sunt ingredientele cheie in reteta Arena Catering.

De ce Arena Catering – catering pentru evenimente?

– pentru ca va oferim garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice pentru preparatele noastre culinare ;
– pentru ca va coloram masa si viata cu fiecare ocazie;
– pentru ca oferim o larga varietate si flexibilitate in alcatuirea meniului;
– pentru ca ne adaptam bugetului dumneavoastra;
– pentru ca avem grija deplina fata de invitatii dumneavoastra;
– pentru ca va organizam o sarbatoare pentru fiecare ocazie;
– pentru ca suntem o echipa de profesionisti, ambitiosi, devotati profesiei noastre si clientului;
– pentru ca va scapam de toate grijile privind organizarea unui eveniment – astfel, in premiera in Romania, Arena Catering lanseaza conceptul de Event ANGELS – Ingerii pazitori pentru evenimentele dumneavoastra!
– pentru ca ne pasa de dumneavoastra;
– pentru ca nu va spunem minciuni;
– pentru ca stim ce inseamna catering de evenimente si ne place meseria noastra;
– pentru amintiri de neuitat;
– pentru mirese fericite si manageri multumiti.
– pentru ca va oferim o sarbatoare a gustului

Sperand intr-o colaborare cat mai fructuoasa si indelungata, echipa noastra va sta permanent la dispozitie, principalul sau obiectiv fiind gasirea solutiilor optime pentru dumneavoastra. Va invitam sa ne cunoasteti! Oferiti-ne increderea dumneavoastra si veti beneficia de mai mult decat mese copioase…Si nu uitati: Arena Catering !

Cultura Arena Catering – Servicii de catering si evenimente in Radauti

– Intelegerea nevoilor clientului – cerinta obligatorie
– Respect fata de dorintele clientului
– Integrarea intregii organizatii in jurul conceptului de calitate totala
– Punctualitate si servicii profesionale
– Dedicatie totala fata de munca noastra si responsabilitate individuala cu participare la luarea deciziilor.

Facebook